Deputatul Bogdan Bola: "Sunt pregătit să candidez pentru orice funcţie"

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 09 Iunie 2023 750
Forţa Dreptei este un partid nou înfiinţat şi în fiecare judeţ această formaţiune devine tot mai cunoscută pe zi ce trece. Aşa se întâmplă şi în judeţul Constanţa unde preşedintele filialei este deputatul Bogdan Bola.
Acesta ne-a explicat că nu s-au creat momentan foarte multe sedii în judeţ, pentru că activitatea sa este concentrată momentan pe sesiunea parlamentară care va urma.
„Nu am făcut prea multe sedii efectiv. Avem sedii doar în două localităţi din Dobrogea. Am început să facem organizaţiile din judeţ. În perioada aceasta, fiind pe ultima sută de metri cu sesiunea parlamentară, încerc să mă axez pe activitatea din Parlament, urmând ca de la începutul lunii iulie să ieşim mult mai mult în judeţ şi să începem să facem cât mai multe organizaţii în localităţi, ca până la sfârşitul anului să avem cât mai aproape de totalul localităţilor din judeţ”, a declarat Bogdan Bola.
Pe de altă parte, Bogdan Bola vorbeşte foarte frumos despre organizaţia de tineret din Forţa Dreptei.
În ultimul timp, tinerii din Forţa Dreptei au demarat o campanie împotriva reclamelor la jocurile de noroc.
„Organizăm alături de tineret o strângere de semnături la nivelul municipiului privind iniţiatiativa noastră legislativă în legătură cu stoparea totală a reclamelor la jocurile de noroc. O facem doar pe municipiu, dar din luna iulie vreau să începem să ieşim şi prin judeţ pentru că şi acolo sunt foarte mari probleme. Dacă mergeţi în toate cartierele Constanţei veţi vedea că peste tot sunt fel de fel de săli cu jocuri de noroc şi este un fenomen care afectează majoritatea populaţiei din judeţul nostru. Iniţiativa a pornit de la organizaţia de tineret, motiv pentru care îi susţinem la strângerea de semnături şi mergem alături de ei, iar apoi vom merge în comisiile parlamentare. La noi vin mai mulţi tineri decât ne-am fi aşteptat. Majoritatea acţiunilor pe care le avem sunt susţinute de organizaţia de tineret, ceea ce contează foarte mult şi este foarte clar că mulţi dintre tineri nu vor să mai plece din oraş. Se confruntă cu cel mai mare fenomen de scurgere a oamenilor care termină o facultate şi pleacă din oraş. Suntem pe primul loc în ţară la acest capitol. Lucrul acesta trebuie să se schimbe şi mulţi dintre tinerii care vin alături de noi vor să aibă un viitor în oraşul Constanţa”, ne-a povestit Bogdan Bola.
„Oamenii care vin alături de noi sunt oameni noi în politică”
Atunci când vine vorba despre alegerile locale din 2024, Bogdan Bola este rezervat.
În acelaşi timp, liderul Forţa Dreptei din Constanţa nu exclude o eventuală candidatură, ori la Primăria Constanţa, ori la Consiliul Judeţean Constanţa.
„Este mult prea devreme să vorbim despre alegerile din 2024. Ştiu că aşa ar fi normal, chiar şi la acest moment să avem nişte candidaţi dar e mult prea devreme, mai ales că noi suntem un partid care ne aflăm la început. Oamenii care vin alături de noi sunt apoi ameninţaţi de către autorităţile locale cu tot felul de chestii. Pornind de la chestii banale cum că nu ar mai primi vreo autorizaţie de construcţie, până la urmărirea lor cu poliţia locală prin localitate. Încercăm să ne stabilim pe municipiu pentru că aici sunt jumătate din voturile din întreg judeţul şi oamenii care ne sunt alături încercăm să îi sprijinim. În mod normal, aşa mi se pare corect, atunci când eşti preşedinte de filială judeţeană, trebuie să îţi asumi un rol. Fie de candidat la Consiliul Judeţean, fie de candidat la primărie. În momentul de faţă eu construiesc foarte mult spre închegarea unei echipe care să fie capabilă să ducă în spate o campanie. Oamenii care vin alături de noi sunt oameni noi în politică, ei nu au mai făcut campanii şi acţiuni pe stradă. Totul va depinde de felul în care ne vom organiza. Eu sunt pregătit să candidez pentru orice funcţie pe care o vor cere, în primul rând constănţenii, şi apoi partidul din care fac parte”, a concluzionat 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei