Deputatul Bogdan Bola: "Trebuie să îmi asum poziţia şi să candidez la Primăria Constanţa"

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 29 August 2023 7614
Forţa Dreptei este un partid care începe să ia amploare din ce în ce mai mult. Săptămâna trecută, la Bucureşti, a avut loc Conferinţa Naţională a Forţa Dreptei, un eveniment la care au fost prezenţi aproximativ 1000 de membrii ai partidului.
Aşa cum era normal, Constanţa nu putea lipsi de la această conferinţă, iar preşedintele Forţa Dreptei, filiala Constanţa, Bogdan Bola, a mobilizat mai mulţi membrii pentru a merge la acest eveniment.
„Săptămâna trecută am avut Conferinţa Naţională a Forţa Dreptei care a avut loc la Bucureşti. Au luat parte aproximativ 1000 de oameni, membrii ai partidului nostru. De la Constanţa am mers cu un grup de 90 de oameni. Eu zic că a fost bine, având în vedere că este şi vacanţă şi mulţi nu au putut ajunge. Au fost discuţii foarte interesante. S-a vorbit în primul rând despre alegerile care vor avea loc anul viitor. Mă refer aici la alegerile pentru preşedinţie, europarlamentare, dar mai ales locale. La conferinţă au fost prezenţi Claudiu Năsui, din partea USR, dar şi preşedintele PMP, Eugen Tomac. Eu zic că se întrevede o alianţă care ar putea fi o alternativă pentru PSD şi pentru ceea ce a mai rămas din PNL. Împreună putem fi mai puternici. Încă nu s-a decis nimic în acest sens, dar vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Bogdan Bola.
El nu a negat faptul că dacă va fi nevoie va candida la Primăria Constanţa, dar în acelaşi timp spune că ar susţine pe oricine ar candida, dacă va fi foarte pregătit.
„În cazul în care nu vom reuşi să facem această alianţă, eu va trebui să îmi asum rolul de preşedinte de filială şi să candidez la Primăria Constanţa. Nu neapărat că îmi doresc acest lucru, însă va trebui să fac asta. Daca aş găsi pe cineva mult mai bine pregătit decât mine, aveţi cuvântul meu că eu l-aş susţine din toate punctele de vedere. Dacă se va face alianţa, atunci vom vedea care este soluţia. Vom discuta împreună şi cel mai bine pregătit dintre noi să candideze. Este normal să candideze cel care stă cel mai bine în sondaje. Un lucru este sigur. Trebuie să scăpăm de această alianţă PSD-PNL care nu face deloc bine. Nu trebuie să te pricepi la politică pentru a-ţi da seama că cele două partide sunt înţelese”, a mai spus deputatul.
Bogdan Bola a vorbit şi cu Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, iar acesta i-a confirmat că în luna septembrie va face o vizită la Constanţa.
„Am discutat cu domnul Ludovic Orban. Mi-a promis că la jumătatea lunii septembrie va veni la Constanţa. Vom organiza întâlniri cu membrii filialei, dar şi cu susţinătorii noştri. Şi în cadrul acestei întâlniri vor avea loc discuţii constructive şi aşa ne vom da seama ce putem să facem pentru acest oraş. Eu marjez foarte mult pe organizaţia municipală, pentru că la judeţ este mai greu. Acolo sunt oameni care au o altă mentalitate şi avem în vedere să le explicăm şi lor ceea ce vrem să facem, dar importantă în momentul de faţă este organizaţia municipală. Momentan nu ne-am gândit la un candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa. Vom analiza şi acest aspect”, a explicat Bogdan Bola.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei