Dezbatere la Prefectură privind desfășurarea campaniei electorale

de Alexandra BĂLAN Sâmbătă, 12 Mai 2012 746
Vineri, la Prefectura Constanța a avut loc o dezbatere pe tema campaniei electorale care tocmai ce a început. Prezenți la eveniment au fost sub subprefectul Aidun Curt-Mola, primul adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, comisarul-șef Adrian Rapotan, reprezentanți ai Gărzii de Coastă, maiorul Ioan Ioniță Sârb din parte conducerii ISU "Dobrogea", reprezentanți ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, reprezentantul Biroului Electoral Județean, Adrian Oprea și alte oficialități din administrație.
Reprezentanții instituțiilor abilitate au dat asigurări că vor monitoriza întreaga derulare a activităților din campania electorală și din ziua alegerilor și vor sancționa conform legii toate abaterile înregistrate.
De asemenea, încă de acum două zile, la nivelul de IPJ Constanța a fost înființat Centrul Operațional de Comandă, din care fac partea toate structurile Ministerului Administrației și Internelor. Acesta va avea rolul de a asigura ordinea și disciplina publică pe timpul campaniei electorale.
Mai mult de atât, reprezentantul BEJ a menționat că în zilele de 4 și 5 iunie va începe instructajul membrilor secțiilor de votare, eveniment ce va avea loc în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor.
Taguri

Comentează știrea

Fonduri UE
21 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei