Dragnea: Bugetul este construit în mare parte pe proiectul lăsat de Guvernul Ponta

de Carmen MOCANU Marţi, 08 Decembrie 2015 70
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că proiectul de buget al Guvernului Cioloș este în mare parte construit pe proiectul lăsat de Cabinetul Ponta, precizând că social-democrații vor depune doar amendamente importante care nu afectează neapărat sursele financiare.
"Am convenit cu colegii de la grupul parlamentar din Camera Deputaților să se uite cu atenție peste proiectul de buget. În privința amendamentelor, am convenit ca orice coleg care intenționează, după ce studiază proiectul de lege, să depună vreun amendament să discutăm în grup și să decidem dacă acel amendament se justifică sau nu, dar vorbim nu de amendamente cu miile, vorbim, dacă va fi cazul, de amendamente importante care nu afectează neapărat sursele financiare, pentru că bugetul este construit în mare parte, dacă nu în totalitate, pe proiectul de buget lăsat de Guvernul Ponta", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.
El a adăugat că singurul element care lipsește din proiectul de buget al Guvernului Ponta este studiul de impact cerut de ministrul Finanțelor pentru mărirea salariului minim.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei