Radu Mazăre: "E bine că n-a fost rău, dar o să fie mai bine"

de Carmen MOCANU Vineri, 07 Noiembrie 2014 436
Liderul PSD Constanța, primarul Radu Mazăre, a participat, ieri, la ședința PSD de la centru unde au fost convocate organizațiile care au obținut cele mai mici procente pentru candi-datul Victor Ponta la alegerile de duminica trecută.
Edilul orașului Constanța, Radu Mazăre, a precizat referindu-se la rezultatul obținut de filiala PSD Constanța la primul tur al alegerilor prezidențiale, că "e bine că nu a fost rău", în condițiile în care organizația a pierdut întotdeauna alegerile pentru Președinție.
"E bine că n-a fost rău. Sigur, diferența e de opt procente la noi pe județ. Putea să fie și mai bine, dar o să fie mai bine. La Președinție întotdeauna am pierdut", a spus Mazăre.
El a spus că la Primărie a câștigat mereu, dar a subliniat că oamenii au percepții diferite atunci când se discută despre politica la nivel național.
"La Primărie am câștigat mereu, dar oamenii percep diferit lucrurile. Degeaba îi fac lui în oraș să arate perfect. În momentul în care are de luat două opțiuni majore în ceea ce privește politica la nivel național, când are de votat stânga sau dreapta - că nu putem spune că Iohannis este un tip cu mare carismă - însă ați văzut că în zonele urbane s-a votat mai mult spre dreapta, adică mai puțin aplecat spre nevoile oamenilor", a spus Mazăre.
Victor Ponta a câștigat alegerile în județul Constanța, obținând cu aproape opt procente mai mult decât Klaus Iohannis, iar pe locul al treilea s-a clasat Elena Udrea, la mare distanță de primii doi candidați, ea fiind urmată de Monica Macovei și Corneliu Vadim Tudor. Mai exact, în județul Constanța Victor Ponta a obținut 37,36% iar Klaus Iohannis – 29,41%. 
Taguri

Comentează știrea

mielutu
7 noiembrie 2014
lepra constantei

cu Ponta sau fara Ponta zilele leguminosului sunt numarate. Ponta este o curva politica insa nefiind tampit stie ca trebuie sa se descotoroseasca de imbecilii care ii scad cota in fata Europei si SUA. altfel este terminat din primul an.

zoro
7 noiembrie 2014
perfect ?

De când ai făcut tu Constanta un oraș perfect ??? Țigani, asistati sociali cați vrei pe banii celor ce muncesc, retrocedări discutabile, cumetrii, construcții pe spatii verzi, maidanezi, curve, droguri, ca in mahala. Mahalaua in care vrei tu sa trăim nu este orașul perfect la care noi visam. Si începe sa para mai frumos cu fiecare arestare si condamnare a voastră, a tuturor celor ce nu va mai saturați de ani de zile sa ne jupuiți pt averile voastre., cu fiecare sesiune de vot pe care o pierdeți, ne-am saturat de voi !

admirator
7 noiembrie 2014
o sa pierdeti,

mai departe! alegerile nu s-au terminat! si u ai aruncat nici o chiftea cu prastia pentru NC? pacat, formeaza-ti o echipa de prastieri, ca o sa ai nevoie si tu!

Zizi
7 noiembrie 2014
Carisma

Problema nu este daca Iohannis are sau nu carisma. La ce foloseste carisma? Si ce daca n-are?!? Mai important decat carisma este faptul ca justitia sa functioneze si dupa turul 2. Pentru ca asta e riscul major. Sa pierdem justitia. Vedem in ultimul timp ce minuni face DNA. Actiunile ei reprezinta cea mai mare bucurie a acelor romani care au o doza minima de logica, de cultura si de educatie. In ce priveste orasul Constanta, de care edilul face vorbire: "Degeaba îi fac lui în oraș să arate perfect." asta e o mare gogorita. Este binecunoscut faptul ca orice teren liber, fie ca este parc fie ca este spatiu dintre blocuri, este "umplut" cu alt bloc, cu biserici, galerii, benzinarii, etc. Aceste constructii care aglomereaza zonele respective, atrag in mod automat un numar suplimentar corespunzator de autovehicule care blocheaza si mai mult traficul rutier, si care dau senzatia si mai mare de aglomerare. Sa luam ca exemplu Zona Tomis III sau Piata Tomis Nord(Ciresica), Bd Lapusneanu. Cum aratau acum 10-15 ani si cum arata acum? O babilonie rutiera. Chiar in acest moment se afla in constructie pe Bd Lapusneanu - zona City doua blocuri, care vor sufoca si mai mult o zona deja ... sufocata. O sa fie ca in Bucuresti. Deci orasul nu arata perfect, ci infect, ca sa fac si un joc de cuvinte.

nush
7 noiembrie 2014
oportunitate de castig

Locuri de munca: Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

local kombat
18 noiembrie 2014
urmeaza inca un mare tun

palatul copiilor... ne-au trimis copiii acasa, la fel au facut si cu cei de la inot. totul e o paragina, numai bun de retrocedat... scuze sensei, dar sunt revoltat.

Răspuns la: Carisma
Adăugat de : Zizi, 7 noiembrie 2014
Problema nu este daca Iohannis are sau nu carisma. La ce foloseste carisma? Si ce daca n-are?!? Mai important decat carisma este faptul ca justitia...

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei