Este forfotă mare în organizația PSD de la malul mării! Marcel Ciolacu vine la Constanța

de Carmen MOCANU Miercuri, 07 Februarie 2024 2130
Președinți de filiale, primari dar și consilieri din PSD Constanța s-au mobilizat ca totul să iasă ca la carte, vineri, atunci când președintele partidului, Marcel Ciolacu, va vizita Organizația Județeană a PSD Constanța. Alături de acesta vor mai fi prezenți secretarul general al PSD, Paul Stănescu, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Simona Bucura Oprescu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu.
Pe surse se vehiculează că tema principală va viza comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, astfel încât conducerea de la malul mării să se pregătească cât mai repede și să prezinte candidații pentru primării, CJC dar și pentru consiliile locale până la sfârșitul lunii februarie.
Reamintim că, până la acest moment, PSD Constanța nu și-a anunțat candidatul pentru Primăria Constanța. Mai mult, de câte ori au fost întrebați cei din conducerea filialei de la malul mării au răspuns că decizia se va lua în cadrul organizației după alegerile europarlamentare, adică după 9 iunie. Cum varianta comasării bate la ușă, este clar că social-democrații trebuie să se decidă rapid pe cine vor susține pentru funcția de primar al Municipiului Constanța.       
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei