"Există o discuție de a se reface Alianța DA, care să dea președinte și guvernare"

de Carmen MOCANU Vineri, 22 Noiembrie 2013 96
Vicepreședintele PDL deputatul Ioan Bălan a declarat că există o discuție pentru refacerea Alianței Dreptate și Adevăr, "cea adevărată, și nu cea pârâtă de azi, care să dea președinte și guvernare de dreapta".

Bălan a spus, într-o conferință de presă, că nu exclude posibilitatea unei "mari construcții de dreapta" prin refacerea Alianței Dreptate și Adevăr.

"Există această discuție de a se reface Alianța DA, cea adevărată și nu cea pârâtă de azi, care să dea o guvernare de dreapta și președintele țării", a afirmat deputatul PDL.

El a mai spus că dacă la alegerile prezidențiale ar fi pus în situația de a alege între Victor Ponta și Crin Antonescu, l-ar vota cu ochii închiși pe Crin Antonescu, care "pare mai de dreapta dintre cei doi, dar care, din păcate, nu mai poate fi considerat de dreapta după ce s-a aliat cu PSD".

"Să fim cinstiți: într-o oală USL-istă, unde nu mai știi care e roșu și galben, chiar dacă faci curățenie de sărbători, tot rămâne mirosul", a adăugat Bălan. 


Taguri

Comentează știrea

auto fair honda manchester nh
2 iunie 2014
auto fair honda manchester nh

The front blinkers are integrated into an aerodynamic fairing which not only reduces drag, but the fairing keeps the heat off the rider's legs. Recesses on the 19 litre fuel tank provide a tucked in riding position and combined with the upright handlebars and a broad urethane seat makes the Kawasaki Ninja 1000 a comfortable machine to ride long distances. auto fair honda manchester nh http://hondaautofairs.tripod.com

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei