Florin Gheorghe nu va face mâine campanie electorală! Află de ce

de Carmen MOCANU Joi, 31 Mai 2012 315
Candidatul PDL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Florin Gheorghe, solicita tuturor fortelor politice aflate in campanie electorala, ca pe data de 1 iunie sa uite de promisiuni si demagogie si sa isi indrepte atentia asupra problemelor cu care se confrunta copiii.
Cu ocazia Zilei Copilului, care se sarbatoreste pe data de 1 iunie, Florin Gheorghe le propune celorlalti candidati din judetul Constanta sa incheie un protocol pe 4 ani, care sa vizeze cateva din marile probleme ale copiilor.
"Cred ca ar trebui sa depunem eforturi pentru eradicarea abandonului scolar. O alta problema a copiilor din judet este egalitatea de sanse intre invaramantul din mediul rural si cel urban sau integrarea sociala a copiilor a caror parinti sunt plecati in strainatate", a precizat Florin Gheorghe
In cursul zilei de 1 iunie, candidatul PDL nu va face campanie electorala. Florin Gheorghe isi va aloca timpul copiilor sai, cu care va merge, alaturi de colegii acestora, sa viziteze Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei