Forța Civică și Mișcarea Populară, candidat comun la prezidențiale

de Carmen MOCANU Luni, 28 Octombrie 2013 227
Președintele Forței Civice Constanța, deputatul Dănuț Culețu, a declarat, ieri, că dialogul cu Partidul Mișcarea Populară este foarte bun. "Am avut mai multe discuții cu cei de la Mișcarea Populară iar ceea ce este cel mai important este obiectivul comun pe care îl avem, acela de a pune partidele împreună și de a crea un partid de centru-dreapta responsabil și reprezentativ", a afirmat Dănuț Culețu într-o conferință de presă la sediul partidului Forța Civică din Constanța. El a mai precizat că, în urmă cu două săptămâni cele două partide dădeau mesajul că sunt pregătite să meargă într-o formulă unitară mai departe, iar în această formulă vor merge la alegerile europarlamentare și vor avea candidat comun la alegerile prezidențiale, pe Mihai Răzvan Ungureanu. Dănuț Culețu a refuzat să dea, deocamdată, detalii despre forma în care se vor regăsi împreună cele două partide, dacă vor forma o alianță sau vor fuziona.
Întrebat cum decurg discuțiile pe plan local în ceea ce privește partidele de dreapta, Culețu a spus că Forța Civică are relații foarte bune cu toți liderii filialelor de pe plan local. "Am mai spus-o și o repet. Cred că în politică niciodată ușile nu trebuie să stea închise pentru că nu știi cu cine ai să ajungi să ai discuții. Pe plan local, suntem în relații foarte bune, atât cu PDL, cu Noua Republică, cât și cu Partidul Ecologist, precum și cu PNȚCD și Mișcarea Populară", a spus Dănuț Culețu.
Taguri

Comentează știrea

Memo
28 octombrie 2013
Logic

Cine se aseamana se aduna.Astia sunt practic aceiasi indivizi basisti dornici de ciolan pe spatele amaratilor pe care-i stim de multa vreme.Nu se pricep la nimic asa de bine ca la mintit,inselat,furat,tradat.Se se adune,sa dea Domnul sa o faca,macar asa vor fi inlaturati in bloc,nu pe stropi cum sunt acuma.

Daniel
28 octombrie 2013
Parere

Odata cu rezultatul ultimelor alegeri, echilibrul politic s-a rupt. Adica PSD impreuna cu PNL promoveaza o politica de protectie sociala foarte atragatoare, dar cu marele neajuns ca nu exista resurse pentru asa ceva. Faptul ca cineva incearca sa readuca logica economica in discutie este de apreciat. Echilibrul politic si economic este idealul meu acum.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei