Forța Civică și PNȚCD reînființează ALIANȚA DE CENTRU- DREAPTA

de Cuget Liber Sâmbătă, 16 Martie 2013 231
Forța Civică, formațiunea condusă de Mihai Răzvan Ungureanu și PNCȚD anunță, vineri, inițierea unei alianțe al cărei scop este să pună bazele principalului pol de dreapta din România. 

"Președinții celor două partide Mihai-Razvan Ungureanu (FC) și Aurelian Pavelescu (PNTCD) vor supune votului forurilor de conducere ale celor două formațiuni constituirea unei alianțe politice, având în comun un set de principii și valori reprezentative pentru o mișcare autentică de centru dreapta", se arată în comunicatul de presă. 

Forurile de conducere ale celor două partide se vor reuni în cursul zilei de sâmbăta, 16 martie, începând cu ora 11:00, la Palatul Parlamentului, scrie realitatea.net. După votul privind formarea alianței va urma o ceremonie comună, în cadrul căreia se va semna protocolul care stă la baza noii construcții politice.




Taguri

Comentează știrea

admirator
16 martie 2013
Doamne, ajuta!

Poate ca vom reusi sa captam atentia electoratului... ciudat cum pun stampila doar pe lichelele astea care au ruinat tara si pe ei... Ar cam fi timpul sa se trezeasca!

Hanibal
16 martie 2013
o noua alianta

O alianta sau coalitie nu poate da forta si rezultate de durata. Este in interesul cetatenilor ca noua alianta preconizata de MRU,sa demonstreze ca exista principii si valori nu doar declarative care sa insanatoseasca in primul rand climatul politic si in consecinta imbunatatirea vietii oamenilor.Nu ne asteptam la miracole,dar pretindem,cel putin pentru inceput,sa ni se demonstreze ca Alianta DA va actiona necrutator impotriva demoagogiei si coruptiei. Barbu Delavrancea era de parere ca o coalitie (alianta) politica este un fenomen regretabil si primejdios,o imperechere nenaturala in care predomina ambitiile personale,nu interesele generale si ca ceea ce se imbina in mod nenatural , este natural sa se dezbine. Sa speram ca noua Alianta va dovedi ca spusele lui Delavrancea se potrivesc in totalitate USL.Sa le uram succes celor doua formatiuni politice.

Sorin
16 martie 2013
Part in baie !

Alianta asta stramba cu eticheta de dreapta se face auzita datorita capacitatii reprezentantilor ei de a vocifera pe ton ridicat,tot felul de prostioare. Pentru popor au exact efectul paradelor gay .Zgomot,ura, rostiri apasate,vorbe goale desertate de-a dura,insotite de priviri care impung ca niste coarne de vaca Kobe. Nici cei mai prosti nu mai pot fi asa usor de prostit,romanii nu doar s-au fript in ciorba ci au fost realmente sfasiati si calcati de cizmele clanurilor politice,asa ca nu mai pot sa creada in tupeistii maraitori de tip MRU.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei