Fostul ministru din Guvernul Boc, Valentin Iliescu, a devenit membru PSD

de Carmen MOCANU Luni, 17 Septembrie 2012 182
Valentin Iliescu, fostul ministru al Relație cu Parlamentul în guvernele Boc și Ungureanu, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că a devenit membru PSD Vâlcea.
"Sunt de o săptămână membru al social-democraților vâlceni. Recunosc că nu am dorit o mediatizare a acestui eveniment, pentru că nu am intrat în partid pe poziția de a pretinde ceva. De aceea am avut doar o discuție de bun simț cu Ion Cîlea (președintele PSD Vâlcea n.r.) și totul a fost în comun acord. Partidul Social Democrat la Vâlcea are tradiție, este unul din partidele puternice de aici pentru că are la bază oameni de calitate. Ceea ce nu aș putea spune de democrat-liberali, cei care m-au exclus fără nici un drept de apel, uitând cât am muncit pentru ei", a precizat Iliescu.
Potrivit Agerpres, Valentin Iliescu a fost exclus din PDL Vâlcea în urmă cu o lună, liderii vâlceni acuzându-l de "dublu limbaj" și pentru o campanie pro demiterea lui Traian Băsescu, desfășurată cu ocazia referendumului din 29 iulie.
Iliescu a venit la Vâlcea în 2010 după arestarea fostului lider al PDL Vâlcea, Mircia Gutău, candidând pentru funcția de președinte al organizației județene a partidului.
În urmă cu o săptămână Valentin Iliescu a fost primit oficial în rândul organizației județene a PSD Vâlcea, deși în această vară nu exclusese ideea înscrierii în PNL.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei