Gabi Stan ar putea părăsi fotoliul de viceprimar. Făgădău îl așteaptă la discuții

de Carmen MOCANU Vineri, 11 Decembrie 2015 367
Viceprimarul Gabi Stan ar putea fi schimbat din funcția de viceprimar al Constanței, după ce, zilele trecute, procurorii DNA l-au trimis în judecată pentru abuz în serviciu.

Mai mulți social-democrați au declarat, sub protecția anonimatului, că Stan a fost sfătuit prietenește să-și dea demisia din cauza problemelor penale, dar și din cauza faptului că este perceput ca "omul lui Mazăre" în interior, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Probabil, ca să aibă timp de gândire, Stan a intrat în concediu. Surse din PSD Constanța spun că este posibil ca acesta să-și dea singur demisia fără ca cineva să fie nevoit să-l schimbe forțat din funcție.

Liderul PSD Constanța, primarul interimar, Decebal Făgădău, a confirmat că viceprimarul Gabi Stan se află în concediu. Întrebat dacă s-a luat în calcul ca să i se ceară demisia, Făgădău a spus că cel mai bine este ca Stan să vină din concediu.
"Domnul Gabi Stan este, deocamdată, în concediu. Cred că la 1 decembrie a intrat în concediu. Aștept să vină și voi avea o discuție cu el pe această temă", a spus Făgădău. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei