Gabriel Oprea: "Merg la vot! Îmi doresc o justiție puternică, fără abuzuri"

de Carmen MOCANU Vineri, 19 Aprilie 2019 196
Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, ieri, că va fi prezent la vot în cazul referendumului anunțat de președintele Klaus Iohannis, precizând că își dorește o justiție puternică, dar fără abuzuri, iar referitor la modificările care ar urma să fie aduse Legilor Justiției, el a spus că susține o parte dintre acestea.
Întrebat într-o conferință de presă cum se va poziționa partidul în campania pentru referendumul pe teme de justiție, Gabriel Oprea a spus că va merge la vot.
"Am sprijinit întotdeauna justiția. Un stat, ca să fie puternic, are nevoie, printre altele, de o justiție puternică, dar fără abuzuri", a declarat liderul UNPR, care a adăugat că abuzurile trebuie eliminate din justiție.
Potrivit Agerpres, referitor la poziția UNPR față de reformele din justiție inițiate de PSD, Oprea a spus că sprijină un stat de drept și o justiție puternică.
Întrebat dacă susține modificările la Legile Justiției, președintele UNPR a răspuns: "O parte da, și o parte nu". El nu a dorit să precizeze cu ce anume nu ar fi de acord, afirmând că nu discută tehnic, ci doar politic.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei