George Becali află astăzi dacă îi va fi întreruptă pedeapsa cu închisoarea

de Cuget Liber Miercuri, 19 Iunie 2013 63
Magistrații Tribunalului București (TB) se pronunță astăzi în cazul cererii de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea primită de George Becali în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, potrivit Agerpres.ro.
La termenul de luni, Becali a declarat că nu dorește ca familia sa să figureze ca motiv de întrerupere a pedepsei, spunând că nu dorește să fie "ipocrit", pentru că aceasta are bani să se întrețină. 
Omul de afaceri a anulat astfel argumentele avocaților săi, care pregătiseră mai multe documente referitoare la situația familială și a firmelor lui Becali. 
Acesta a mai spus judecătorilor că dorește să fie alături de fiica sa pe 7 iulie, când își va serba ziua de naștere. 
Instanța urmează să decidă dacă admite cererea de întrerupere a pedepsei primite de George Becali, însă hotărârea nu va fi definitivă. 
Apărătorii săi au formulat, pe 7 iunie, o cerere de întrerupere pentru trei luni a executării pedepsei pe care Becali o efectuează. 
De asemenea, pe 7 iunie a fost depusă și o cerere de contopire a pedepselor primite în cele trei dosare în care a fost condamnat, urmând ca instanța să dezbată solicitarea acestuia miercuri. 
Pe 4 iunie, George Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare pentru dare de mită și fals în înscrisuri sub semnătură privată în dosarul "Valiza". 
De asemenea, el a fost condamnat, pe 20 mai, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu. 
George Becali a mai primit, în februarie 2013, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul privind sechestrarea de persoane, însă instanța supremă a anulat suspendarea, astfel încât condamnarea s-a transformat în trei ani de închisoare cu executare.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei