George Simion, prezent la malul mării. AUR își anunță candidatul la Primăria Constanța pe 27 ianuarie

de Mircea GHIȚĂ Luni, 15 Ianuarie 2024 1107
În aceste momente, filiala AUR Constanța susține o conferinţă de presă. La eveniment participă președintele AUR, George Simion. Alături de liderul AUR sunt prezenți noul coordonator al organizației județene Daniel Moraru și Ovidiu Cupsa, coordonator al organizației municipale.

George Simion: "Vrem taxarea cu 25 la sută a muncii agricultorilor și transportatorilor față de 47 la sută cât este acum, vrem funcționarea CEC asigurări, vrem eliminarea accizei la combustibil. Se poate face lucrul acesta. Comisia Europeană trebuie să știe că piața românească este inundată de produse din Ucraina. Mai vrem oprirea produselor din Ucraina pe piața românească."

Ovidiu Cupșa: "Suntem în linie dreaptă pentru Primăria Constanța. Pe data de 27, la ora 14.00, în Portul Tomis va avea loc o manifestare prin care se va anunţa candidatul la primăria Constanța. Până atunci nu ne hazardăm în declarații. Nu avem ce să spunem despre viitorul candidat".

În altă ordine de idei, în cadrul conferinței s-a precizat că Ovidiu Cupșa se va ocupa de coordonarea campaniei privind alegerile europarlamentare la Constanța.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei