George Simion și-a lansat oficial candidatura la prezidențiale

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 15 Iunie 2024 643
Liderul AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, la lansarea candidaturii sale la prezidenţiale, că este timpul ca preşedintele României să fie ales aici, la Bucureşti. El a dat asigurări că va fi preşedintele care se luptă pentru oameni.
Liderul AUR George Simion a scris un manifest sâmbătă, înainte de lansarea candidaturii sale la prezidenţiale, în care afirmă ca România „trebuie să rămână în stare de neutralitate”, în contextul invaziei Rusiei în Ucraina.
Înainte de a-şi susţine discursul, George Simion a fost validat de cei prezenţi la congresul AUR, prin ridicare de mână, drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale.
Acesta şi-a făcut intrarea pe scena evenimentului de la Arenele Romane în acordurile melodiei "Fie să renască" a trupei Phoenix.
"Am tot auzit că preşedintele României este ales de undeva de peste Ocean, de la ambasade. Eu cred că mai este timpul să fie şi cum vrem noi, nu doar cum vor alţii. Am tot auzit care e candidatul nemţilor, candidatul francezilor, care e candidatul americanilor, care e candidatul ruşilor. I-am văzut cum fac sluj pe acolo pe la ambasade. Eu vreau să vă zic că George Simion vrea să fie preşedintele românilor, şi atât. Ambasadorii, să vorbim, sunt bine-veniţi, dar nu la ambasadele lor, ci în birourile noastre. (...) Este timpul, dragi prieteni, ca preşedintele României să fie ales, aici, la Bucureşti. Este timpul ca să nu mai fim trataţi ca o colonie de mâna a doua, este timpul nostru, este timpul ca noi, o ţară bogată, să nu mai avem o populaţie sărăcită", a transmis Simion.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei