Gigi Chiru a înființat "Asociația nemulțumiților de serviciile RADET"

de Carmen MOCANU Miercuri, 23 Mai 2012 1419
Foarte multe persoane reclamă prețul mare al gigacaloriei, dar și problemele pe care le întâmpină atunci când vor să se debranșeze. Conducerea RADET a pus la punct un set de condiții obligatorii care fac aproape imposibilă rezilierea contractului. Pentru a se putea debranșa, clienții nemulțumiți sunt obligați să obțină aprobarea Adunării Generale a Asociației de Locatari, dar și semnături de la toți membrii asociației. E de ajuns ca doar unul dintre vecini să refuze să semneze și atunci cel în cauză nu mai primește avizul de debranșare. În hârtia tip care trebuie semnată, se specifică faptul că cei care rămân în continuare abonați RADET vor trebui să suporte costuri suplimentare din cauza vecinului care se debranșează. Din acest motiv, oamenii spun că debranșarea este, practic, imposibil de realizat.
Mulți dintre cei nemulțumiți s-au adresat Primăriei Constănțenilor condusă de Christian Gigi Chiru, care a luat primele măsuri în acest sens. "Manipularea Regiei de Termoficare îi ține captivi pe constănțeni și întărește poziția de monopol a RADET care poate impune prețuri aberante la gigacalorie. Așa s-a ajuns ca prețul gigacaloriei să ajungă la 340 de lei, în timp ce costurile adevărate sunt de 170 de lei pe gigacalorie. Ținând cont de sesizările oamenilor, am decis înființarea Asociației nemulțumiților de serviciile RADET și fac apel către toți cetățenii care au avut probleme să adere la ea. Primele acțiuni ale asociației vor fi contestarea în instanță a prețului gigacaloriei și modificarea condițiilor din cererea de debranșare. Adeziunile și sesizările legate de activitatea celor de la RADET se pot depune la sediul Primăriei Constănțenilor din Bulevardul Tomis numărul 30", a declarat Christian Gigi Chiru.
Taguri

Comentează știrea

29 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Sida lu` Eba
23 mai 2012
Mai " e " DobiBoci!!!

Poate infiinteaza si o Asociatie impotriva carutelor,pe strazile Constantei.Mare hahalera,acest Jiji l`amorozo(piru)!!!!

anaf
23 mai 2012
radet

cred ca nu vor face fata la cate cereri vor fii depuse din partea nemultumitilor...toti locuitori vor depune reclamatie pentru ca totul este corupt. bravo gigi chiru....votati gigi chiru!

jos chiru
23 mai 2012
comitete si comitii

Chiru infiinteaza asociatii, comitete si comitii ca Trahanache al lui Caragiale.... iar Palaz gaseste intotdeauna solutii la toate problermele orasului!!!! VOTAT PALAZ, cu incredere maxima!!

Laura
23 mai 2012
Ce bine, domnule Chiru

Ce bine imi pare ca se intereseaza si de noi cineva si ii pasa. Ne-am saturat sa platim o enormitate la caldura, ne-am saturat sa fim legati de maini si de picioare. Imi doresc din tot sufletul sa se schimbe ceva si ma bucur sa il vad asa interesat pe dl chiru. Chiar vreau sa il votez. Si eu impreuna cu sotul meu. Vrem sa vedem ca se schimba ceva in orasul acesta in care am crescut si continui sa locuiesc.

alegator
23 mai 2012
Chiru e deja sus

Palaz am impresia ca nu e decat Tipatescu. Prea ocupat in bratele amantei, Zoe. Ai grija ca cetateanul turmentat e prin apropiere. Scrisoarea...unde-i scrisoarea? Mazare e catavencu...il recunosti de la o posta! Chiru nu imi pare a fi trahanache. Nici dandanache, chiar daca el va castiga alegerile. Este o persoana, nu un personaj. Si te vei convinge ca ne va fi mai bine cu el pentru ca va castiga alegerile. Merita.

Răspuns la: comitete si comitii
Adăugat de : jos chiru, 23 mai 2012
Chiru infiinteaza asociatii, comitete si comitii ca Trahanache al lui Caragiale.... iar Palaz gaseste intotdeauna solutii la toate problermele...
anonim
23 mai 2012
....

Chiru merita sa fie primarul Constantei, ii pasa de noi. Votam Constanta Merita Mai Mult!!!!!!!!!!!!

Cristian
23 mai 2012
nu vede nimeni?

Da chiar nu vede nimeni diferenta de pret dintre gigacoloria de la noi, si restul oraselor..... chiar suntem chiori? Sau ne a prostit foamea????(A se citi mazare)

Fanel
23 mai 2012
cum?

Ma inscriu si eu. Dar cum? Si eu sunt un mare nemultumit si am toate motivele. Domnule Chiru, imi place de dumneavoastra. Aveti numai idei bune!

mihaela
23 mai 2012
Chiru primar

Sa speram ca se va rezolva ceva ,oricum dl Chiru are initiativa si doreste sa faca un bine constantenilor,multumim dle Chiru.

Dana
23 mai 2012
1

in sfarsit cineva este hotarat sa faca ceva si in privinta aceasta ca e jale de noi, m-am sturat sa platesc dublu la caldura, e de jale cu serviciile RADET de la noi. Bravo Chiru, va apreciez pentru ceea ce facweti si va voi vota!

29 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei