Goldterm face apel la locuitorii Mangaliei să-și achite restanțele la încălzire

de Carmen MOCANU Joi, 07 Februarie 2013 266
Reprezentanții societății de termoficare Goldterm Mangalia fac apel la locuitorii orașului să-și achite facturile restante la încălzire și apă caldă, în caz contrar existând pericolul să nu mai poată fi achiziționat combustibilul necesar funcționării centralelor termice. 
Directorul Goldterm, Dan Georgescu, a declarat, ieri, că în momentul de față restanțele consumatorilor racordați la sistemul centralizat de termoficare se ridică la aproximativ un milion de lei. 

"Această sumă reprezintă facturile neachitate pe lunile noiembrie și decembrie 2012, în condițiile în care s-a emis deja și factura pe ianuarie", a explicat Georgescu. El a spus că face apel public la cetățeni să își plătească datoriile către Goldterm "mai ales că 28 din cele 205 asociații de proprietari nu au achitat nici măcar facturile pe luna noiembrie".
Directorul Goldterm a subliniat că există riscul ca societatea să nu mai poată cumpăra combustibilul cu care se alimentează centralele termice, daca nu se vor achita în cel mai scurt timp facturile restante.
Georgescu a mai spus că în prezent, în Mangalia se furnizează agent termic în parametri normali, iar prețul de facturare la populație s-a redus începând cu iarna 2012-2013 de la 350 de lei la 295 de lei/gigacalorie. 

Taguri

Comentează știrea

Ionescu
7 februarie 2013
Incalzire Mangalia

Ba hotilor noi in Noiembrie si Decembrie nu am avut pic de caldura pentru ce platim atatea bani ?Eu stau pe Str,Rozelor si nu am avut deloc caldura pentru ce platim mi-a venit numai caldura 400 de lei si am si repartitoare banii astea unde dracu se duc ?Cu ce sa-si plateasca bieti oameni caldura cand salariile sunt de cacat?

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei