Grindeanu: "Ora Pământului, un gest simbolic, cu putere de exemplu"

de Cuget Liber Duminică, 26 Martie 2017 95
Premierul Sorin Grindeanu apreciază că "Ora Pământului", deși un gest simbolic, poate contribui prin puterea exemplului la multiplicarea gesturilor cotidiene care să contribuie la protecția mediului înconjurător.
"Așa a arătat, în câteva secunde, ora în care nicio lumină nu a fost aprinsă, la Palatul Victoria. E doar un gest simbolic. Dar poate așa, prin puterea exemplului, tot mai mulți dintre noi vom face câte ceva, orice, în viața noastră de zi cu zi, pentru a proteja mediul înconjurător", a arătat premierul, într-un mesaj postat, duminică, pe Facebook.
Președinția, Guvernul, Parlamentul, dar și alte instituții s-au alăturat în acest an campaniei "Ora Pământului"/ "Earth Hour" și au stins luminile sâmbătă, între orele 20,30 - 21,30.
"Ora Pământului" este un eveniment internațional organizat în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an, începând din 2007. În prezent, comunitatea de susținători ai "Earth Hour" a atins 2 miliarde de oameni, din peste 7.000 de orașe, din peste 152 de țări.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei