Guvernul României condamnă atacurile din Turcia și Germania

de Cuget Liber Miercuri, 21 Decembrie 2016 156
Guvernul condamnă "în termenii cei mai fermi" atacul armat, de luni, de la Ankara, soldat cu decesul ambasadorului Federației Ruse în Republica Turcia, Andrei Karlov.

"Asemenea acte barbare îndreptate împotriva unor reprezentanți diplomatici nu au nicio justificare și trebuie combătute cu orice preț, iar vinovații trebuie să fie pedepsiți", a subliniat premierul Dacian Cioloș, potrivit unui comunicat al Executivului.

Potrivit sursei citate, prim-ministrul transmite sincere condoleanțe familiei victimei pentru pierderea suferită și își exprimă solidaritatea cu autoritățile ruse. România subliniază importanța intensificării eforturilor pentru combaterea terorismului internațional și reafirmă angajamentul său în acest sens, a indicat comunicatul.

De asemenea, premierul Dacian Cioloș a transmis, ieri dimineață, o scrisoare cancelarului federal Angela Merkel, în care exprimă solidaritatea față de poporul german și sincere condoleanțe familiilor victimelor tragicului atac petrecut în seara zilei de luni la Târgul de Crăciun din Berlin.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei