Hală de pește redeschisă după șapte ani, la Mangalia

de Carmen MOCANU Joi, 28 Martie 2013 549
Conform unui proiect al municipalității, piețele din Mangalia au fost reamenajate și modernizate pentru ca activitățile de comerț să se desfășoare în condiții optime.
Recent, a avut loc inaugurarea halei de pește, situată în imediata apropiere a Pieței Centrale, locație redeschisă după o perioadă de șapte ani. Până de curând, aceasta a aparținut unui agent economic, care nu și-a respectat clauzele contractuale. Ca atare, municipalitatea a dispus rezilierea contractului și reluarea licitației, iar investiția în reamenajarea spațiului aparține în totalitate noului deținător. Astfel, hala de pește a fost dotată cu utilaje specifice, după un concept modern, cu spații adecvate comercializării peștelui, în cele mai bune condiții.
"Am redeschis hala de pește din Piața Centrală, necesară locuitorilor din zonă, dar și cetățenilor din alte cartiere ale Mangaliei. Mă bucur că prețurile sunt accesibile, iar pe viitor sperăm să existe prețuri recomandate la unele specii de pește", a precizat edilul Cristian Radu. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei