Intersecția străzilor Mangaliei cu Mugurului, înfrumusețată de echipa lui Gigi Chiru

de Carmen MOCANU Miercuri, 16 Mai 2012 576
Candidatul Alianței pentru Constanța (APC) la funcția de primar, Christian Gigi Chiru, împreună cu Iustin Roman, candidat la funcția de consilier municipal din partea APC și inspectorii civici din cadrul Primăriei Constănțenilor au participat, ieri, la o operațiune de curățare din intersecția străzilor Mangaliei cu Mugurului. După ce, în urmă cu câteva zile, inspectorii civici s-au deplasat în această locație și au constatat că mizeria este la ea acasă, la îndemnul lui Christian Gigi Chiru au hotărât că e momentul să înfrumusețeze acest loc. Drept urmare, zona va fi curățată de gunoaie, gardul viu va fi tuns, vor fi plantate flori, iar copacii vor fi curățați. În zilele care vor urma vor mai avea loc astfel de acțiuni și în alte zone ale orașului uitate de cei din administrația locală.
Taguri

Comentează știrea

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Sida lu` Eba
16 mai 2012
Mai " e " DobiBoci!!!

Ia zi bre,nea Jiji l`amorozo( piru )!!,sunam la 112 pentru mita electorala:consultatii " gratuite " oftalmologice; bon valoric (valabil dupa stampilare),trimis prin Posta Romana cu plic; folosire date personale (adresa, nume si de ce nu,si CNP),pentru a trimite plicul; DE UNDE ARE SI CUM A ACCESAT ACESTE DATE PERSONALE?????!!!!

un constantean
16 mai 2012
despre Chiru

ULTIMA CHESTIE TARE PE CARE AM AUZIT-O: GIGI CHIRU ESTE DOCTORAND IN DREPT!!!! UNDE? LA "CELEBRA" UNIVERSITATE SPIRU HARET :)) . DACA UN OSPATAR AJUNGE DOCTOR IN DREPT... S-A STRICAT SCOALA ROMANEASCA DE TOT!!!! VAI DE CAPUL NOSTRU...... CINE AJUNGE SA NE CONDUCA...

no name
16 mai 2012
chiru jalnic

:)))))))))))00 asta chiar ca e tare. auzi a infrumusetat. de ce nu spui ca ai umplut-o cu afise electorale cu fata ta si care ne sincer ne cam deranjeaza ' 'oftalmologic ''. se vede ca nu ai strategie de campanie chirule. nu mi spune ca, consultatiile oftalmologice l-ai facut chiar tu personal ca vad ca esti si DOCTOR and pe deasupra. cu mizerii din astea ai ajuns sa umbliii. mazare macar da pachete la batrani si inceaca sa ajute oamenii nevoiasi.

evreul
16 mai 2012
nu pot sa cred

pai si cum mai voi astia de la ziarul asta de papagali veniti cu stiri deastea.Ma gandesc daca era imbracat ca un ospatar Gigi cand a facut curat pe acele strazi. Nu va e rusine ma papagalilor sa veniti cu astfel de stiri...Pai unde pe planeta asta un canditat la primaria unui oras face el curat sa arate ce.O sa iasa el in fiecare sambata pe starzile din Constanta sa le mature si o sa fie un bun cetatean.HUUUUUAAAAAAAAAAA!!! Radu Mazare cu siguranta va avea nevoie de unu ca Gigi Chiru la primarie dar doar ca sa ii aduca cafeaua si sa ii lustruiasca pantofii :)) Votati Radu MAZARE

rzvan
16 mai 2012
ne pasa de constanta

asa trebuie sa faca un primar adevarat,trebuie sa aiba grija ca totul sa fie in ordine,nu ca mazare care il doare la baschetzi de constanta. Vota-ti Gigi Chiru!

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

vai de voi
16 mai 2012
blegomanilor

v-ati obisnuit cu jegu lu mazare mah? si acu plangeti prin ziare dupa el... constanta cam e o groapa de gunoi, cauta un morman mai mare sa ti readuci fericirea si sa scapi de frustrari. poate asa incepi sa spui si adevaruri nu numai inventii produse de gunoaiele pe langa care te ai obisnuit sa traiesti.

Răspuns la: chiru jalnic
Adăugat de : no name, 16 mai 2012
:)))))))))))00 asta chiar ca e tare. auzi a infrumusetat. de ce nu spui ca ai umplut-o cu afise electorale cu fata ta si care ne sincer ne cam...
adi
16 mai 2012
nu mi vine sa cred

Deci serios nu imi vine sa cred ca un evreu sprijina un nazist. :))) de ras e situatia. deci sa inteleg pe domnia ta deranjeaza maxim ca a venit unu si i a facut treaba lu don' primar. tot vad prin comentarii ca se zice ca ne am obisnuit cu depozite de gunoi la fiecare colt de strada... si daca stau sa ma gandesc cam asa e ne am obisnuit cu ele in peisaj, fac parte din viata noastra si acu vine asta, chiru si face curat. cine dracu se crede asta sa faca curat si mai mult sa faca treaba primarului??? nenorocitu inchide focarele de infectie... cum dracu si-o permite???

Răspuns la: nu pot sa cred
Adăugat de : evreul, 16 mai 2012
pai si cum mai voi astia de la ziarul asta de papagali veniti cu stiri deastea.Ma gandesc daca era imbracat ca un ospatar Gigi cand a facut curat pe...
ramona
16 mai 2012
VOTATI GIGI CHIRU

macar dl Chiru face ceva pt Constanta ,se gandeste la viitorul ei,pe cand Mazare nu face nimic altceva decat sa se distreze,nici intr o mie de ani nu-l vad pe Mazare sa faca ce face dl Chiru,lui Mazare nu i pasa de ce se intampla in constanta.Votati Gigi Chiru

chirata
16 mai 2012
Sa-l tina Dzeu!

Sa-l tina Dzeu in opozitie ca e activ, si neshpagar si modest Sa nu vina niciodata la putere ca se face lenesh si arogant si se pune pe furat!

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei