Iohannis, atac devastator: Dragnea are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator

de Cuget Liber Vineri, 24 August 2018 153
Klaus Iohannis lansează un atac devastator la adresa PSD și a lui Liviu Dragnea: are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator, a afirmat șeful statului.
Klaus Iohannis a afirmat că guvernul PSD, la îndemnul lui Dragnea și a camarilei sale, a gazat și a bătut oameni pașnici în Piața Victoriei, iar acest lucru i se pare inadmisibil.
Întrebat dacă are informații legate de "tentativa de asasinat" al lui Dragnea, șeful statului a spus că nu a auzit niciodată de așa ceva. "Omul are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator", a precizat el.
Referindu-se la acuzațiile PSD că ar bloca rectificarea bugetară, prin convocarea cu întârziere a CSAT, Klaus Iohannis a afirmat că "având acest guvern incompetent eu nu pot să dau drumul unui un aviz în CSAT fără să-l studiez foarte serios."
Președintele a mai spus că este "inadmisibil și incalificabil" că "Guvernul PSD a bătut și a gazat oamenii" în Piața Victoriei, dar că nu vrea să se pronunțe până când nu vor exista "concluzii mai amănunțite" din partea anchetatorilor.
Întrebat dacă a primit un raport privind violențele din 10 august din Piața Victoriei, Iohannis a spus că a primit un raport de la cei din Administrația Prezidențială care se ocupă de securitatea națională , iar "concluziile, partea mai neplăcută", trebuie să le prezinte procurorii militari, el arătând că le așteaptă cu foarte mult interes.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei