Iohannis: Guvernul se mișcă foarte bine până acum

de Cuget Liber Joi, 16 Decembrie 2021 192
Guvernul PNL-PSD-UDMR "se mișcă foarte bine până acum", a declarat joi președintele Klaus Iohannis, întrebat despre măsurile economice propuse de PSD, pe care în trecut le cataloga drept "țopăială fiscală". El a spus că trebuie făcută o diferență între ceea ce se discută în coaliție și ceea ce se adoptă și se pune în practică.

Întrebat de jurnaliști cum vede măsurile fiscale propuse de PSD, precum supraimpozitarea companiilor, Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, a spus că "deocamdată e bine să facem diferența" între măsurile care chiar sunt adoptate de guvern și puse în practică și discuțiile politice.
"Trebuie să vedem situația așa cum este - o coaliție între social-democrați și liberali și încearcă să își promoveze doctrinele, dar asta nu însemnă că fiecare le pune în practică alandala", a afirmat Iohannis.
Despre "taxa de solidaritate" propusă de PSD, Klaus Iohannis a spus că suprataxarea marilor companii nu i se pare nici necesară, nici utilă, nici corect și "fapt este că acum nu se introduce așa ceva".
"Nu are rost să umflam o temă care a fost subiect de discuție în coaliție, fără să fie aplicată. (...)
Până acum, impresia mea este că s-a ajuns la concluzii rezonabile și Guvernul se misca pana acum foarte bine", a adăugat Iohannis.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei