Iurin Pancencu și Tudorel Calapod, constestați la validare de către comisie

de Alexandra BĂLAN Joi, 28 Iunie 2012 220
Astăzi, la Casa Casătoriilor din orașul Năvodari a avut loc ceremonia de validare și învestire a primarului și noului consiliu local.
Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Astfel, membrii comisiei de validare de la Năvodari au propus amânarea validării liberalului Iurin Pancencu, după ce mai mulți năvodăreni au făcut sesizări potrivit cărora, Pancencu nu ar domicilia în Năvodari. Comisia a decis amânarea validării lui Iurin Pancencu până la finalizarea investigațiilor cu privirea la sesizările mai sus amintite.
De asemenea, comisia a dispus invalidarea democrat liberalului Tudorel Calapod, ca urmare a începerii urmării penale pe numele său de către DNA, în noiembrie 2011. Membrii comisiei opinează că scaunului de consilier local rămas vacant în urma acestei invalidări, ar trebui să-i revină următorului candidat de pe listă, anume Florin George Boască.
În replică, Tudorel Calapod a afirmat că va contesta decizia comisiei pe motiv că dosarul în care s-a dispus începerea urmării penale pe numele său nu are legătură cu învestirea sa în funcția de consilier.
Calapod a mai menționat că singurele persoane desemnate de partid pentru a face parte din Consiliul Local sunt domnia sa și Liliana Mara. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei