Iustin Fabian Roman, candidatul ARD pe Colegiul 6: "În cartierul Far, infracționalitatea a atins cote alarmante"

de Carmen MOCANU Vineri, 23 Noiembrie 2012 322
Iustin Fabian Roman, candidatul ARD Constanța pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaților a continuat și astăzi întâlnirile cu cetățenii județului Constanței.
De această dată, Iustin Fabian Roman a discutat cu locuitorii comunei Cumpăna, dar și cu cei ai cartierului Far din Constanța.
"În comuna Cumpăna am avut ocazia să discut cu mai mulți localnici care s-au plâns din cauza lipsa locurilor de muncă, din pricina câinilor comunitari și a asfaltărilor. Există străzi în Cumpăna care, după ploaie, se umplu de noroi. Oamenii sunt foarte nemulțumiți din această cauză și le-am promis că vom găsi o soluție pentru a rezolva situația. În cartierul Far am întâlnit aceeași problemă a infracționalității crescute. Unii locuitori mi-au spus chiar că le este frică să iasă seara din case sau să-și lase copiii afară, la joacă. În ultima vreme a fost o creștere a incidenței cazurilor de tâlhării, iar oamenii nu înțeleg de ce Poliția Locală și cea națională nu iau măsuri pentru a-i proteja", a declarat Iustin Fabian Roman.
Candidatul ARD Constanța pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaților le-a vorbit oamenilor și despre proiectul privind instituirea unei taxe de solidaritate, impuse companiilor și firmelor care activează în domeniul energetic desfășurând activități de exploatare a resurselor naturale și furnizare a energiei electrice nucleare și eoliene în județul Constanța, precum și în zona economică a Marii Negre.
Beneficiarii direcți și exclusivi ai sumelor rezultate din încasarea taxei de solidaritate vor fi cetățenii județului Constanta, autoritățile competente având obligația de a distribui aceste sume către sistemul județean de sănătate, către cel de educație, precum și către cetățeni, pentru acoperirea costurilor de încălzire a locuințelor în timpul sezonului rece.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei