Klaus Iohannis a anunțat că nu va candida la Președinția României

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 17 Mai 2014 95
Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a anunțat că nu va candida la Președinția țării și că îl va susține pe liderul liberalilor, Crin Antonescu, pentru această funcție. 

"Eu iau în calcul să mă implic în campania prezidențială, în calitate de fruntaș al PNL, cu rezultate bune în sondaje. Candidatul nostru este Crin Antonescu. Am mai discutat aceste chestiuni. Nu am reevaluat, nu am rediscutat situația. Acum ne pregătim pentru euro-parlamentare", a spus Klaus Iohannis, întrebat dacă va candida la Președinție. 

Românii îl consideră cel mai potrivit candidat din partea PSD la alegerile prezidențiale pe premierul Victor Ponta, iar din partea PNL pe prim - vicepreședintele liberalilor, Klaus Iohannis, relevă un sondaj INSCOP. 

Astfel, cel mai potrivit candidat la prezidențiale din partea PNL este considerat Klaus Iohannis, cu 37,9% dintre opțiuni, iar 22,8% l-au menționat pe Crin Antonescu. 32,9% dintre cei chestionați nu îl consideră potrivit pe niciunul dintre cei doi, iar 6,4% nu știu sau nu au răspuns la această întrebare.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei