Liberalii constănțeni consideră un câștig înscrierea lui Klaus Johannis în partid

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 23 Februarie 2013 166
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că alăturarea lui Klaus Johannis echipei liberalilor reprezintă un câștig important pentru partid, deoarece primarul Sibiului se bucură de mare încredere în România, fiind un om care a dovedit credibilitate și performanță constantă în administrație. 
"Congresul PNL din 22-23 februarie are drept principală miză modificarea statutului, astfel încât structurile de conducere să corespundă transformării partidului într-unul mare. Astfel, echipa care va fi aleasă în urma Congresului trebuie să fie cea mai credibilă, mai performantă și mai puternică posibil. În acest context, intrarea lui Klaus Johannis în PNL trebuie pusă în valoare ca fiind o reală resursă, inclusiv printr-o eventuală funcție în care să fie ales primarul Sibiului", a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir. 
El a subliniat, însă, că orice decizie în legătură cu modificările la statut și cu alăturarea lui Johannis echipei de conducere a partidului se va lua numai prin votul majoritar al forurilor statutare, adică Delegația Permanentă și Congres.
Pe de altă parte, parlamentarul constănțean Gheorghe Dragomir a spus că activitatea și performanța lui Klaus Johannis îl recomandă pentru a ocupa diferite funcții și la nivelul administrației executive centrale, însă nu se pune în niciun fel problema modificării înțelegerilor deja stabilite la nivelul USL. 
"Orice funcție publică ar putea ocupa în viitor actualul primar al Sibiului se va încadra în protocoalele politice în care PNL rămâne ferm angajat", a explicat Dragomir. 
Taguri

Comentează știrea

-
23 februarie 2013
Yes, of course

Come se zice la limba voastra "stupid people" ? La limba noastra se zice "liberal caraghios" Oh, yes ! Yes, of course.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei