LIVE TEXT / Aleşii locali, convocaţi ACUM în şedinţă extraordinară. Iată proiectele aflate pe ordinea de zi

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 22 Noiembrie 2022 167
Consilierii locali din municipiul Constanţa au fost convocaţi în şedinţă extraordinară, astăzi, începând cu ora 12:00. Pe ordinea de zi se află 3 proiecte care urmează să fie analizate şi apoi votate de către aceştia. La şedinţă sunt prezenţi 25 de consilieri din 27. Şedinţa este statutară.

1. Proiect de hotărâre nr. 642/2022 privind aprobarea Studiului de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi investiţiei „Sursă de producție energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență, în municipiul Constanța – Revizia 2”
iniţiator: primar Vergil Chițac
- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5
Proiectul a fost adoptat cu 24 de voturi pentru.
2. Proiect de hotărâre nr. 641/2022 pentru modificarea și completarea HCL nr. 357/2022 privind aprobarea proiectului „Sursă de producție energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență, în municipiul Constanța” şi a cheltuielilor legate de proiect în vederea depunerii acestuia în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență
iniţiator: primar Vergil Chițac
- avize Comisiile de specialitate nr. 1 şi nr. 3
Proiectul a fost adoptat cu 23 de voturi pentru.
3. Proiect de hotărâre nr. 445/2022 pentru modificarea HCL nr. 123/2021 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a parcarilor publice din municipiul Constanţa;
iniţiatori: grupurile consilierilor PNL şi USR
- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5
Toate cele 7 amendamente ale acestui proiect au fost adoptate. Proiectul a fost adoptat cu 17 voturi pentru şi 7 împotrivă.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei