Locuitorii din comuna Mihail Kogălniceanu au sărbătorit Zilele Culturii Armânești

de Carmen MOCANU Luni, 30 Septembrie 2013 169
Comunitatea Armână din Ro-mânia în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Mihail Kogălniceanu, au organizat, sâmbătă, începând cu ora 10.00, în comuna Mihail Kogălniceanu mai multe evenimente care au avut ca scop promovarea culturii armânești prin muzică și jocuri tradiționale armâne, teatru, film, literatură, pictură, gravură și sculptură. La cea de-a X-a ediție a Zilelor Culturii Armânești au fost prezenți oameni de cultură armâni dar și membri ai filialelor Comunității Armâne din România, reprezentanți ai autorităților locale. Totodată, ieri, de la ora 9.00, la Biserica Sfinții Mihail și Gavril din Comuna Mihail Kogălniceanu, Sfânta Liturghie a fost oficiată în limba armână.
Zilele Culturii Armânești este evenimentul organizat în fiecare an de Comunitatea Armână din România, ajuns în acest an la a X-a ediție.
Taguri

Comentează știrea

un cititor
30 septembrie 2013
un ziar lesinat

Nu intelegem ce cauta acest articol la rubrica : politica " . De la o vreme . acest ziar este din ce in ce mai lesinat . Sunt evitate problemele care framanta judetul si tara . Toate articolele se limiteaza la simple stiri , fapt care demonstreaza ca ziarul duce lipsa de ziaristi talentati

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei