Lucian Bode: „Investiţia în România este una benefică tuturor”

de Mircea GHIȚĂ Joi, 06 Mai 2021 239
„Oportunitatea oferită de Facilitatea de Rezilienţă şi Redresare trebuie folosită la maxim, iar investiţia în România este una benefică tuturor”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, care a efectuat o vizită de lucru la Bruxelles, unde a avut întrevederi cu Ylva Johansson, comisarul european pentru Afaceri interne, şi Janez Lenarcic, comisarul european pentru Managementul crizelor.

„Urmărim să asigurăm complementaritatea investiţiilor prevăzute atât în Cadrul Financiar Multianual 2014-2020, cât şi în Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă, respectiv Cadrul Financiar Multianual 2021-2027. Ca lucrurile să poată continua la un nivel cât mai înalt şi toată experienţa din ultimii ani a României să devină o poveste de succes, trebuie ca acum să folosim la maxim oportunitatea oferită de Facilitatea de Rezilienţă şi Redresare. Investiţia în România este una benefică tuturor”, a afirmat Bode, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit comunicatului, Ministrul de Interne a subliniat că România doreşte definitivarea aderării la spaţiul Schengen, proces care trenează din 2011, şi a reafirmat că ţara noastră rămâne ferm angajată în sprijinirea mecanismelor şi instrumentelor europene menite să asigure o securitate internă sporită a UE şi o mai mare rezilienţă în faţa provocărilor curente.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei