Ludovic Orban: „Notorietatea brandului Forţa Dreptei este cam de 20-25%”

de Mircea GHIȚĂ Luni, 17 Iulie 2023 1449
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat că nu este convins sută la sută că proiectul USR de a crea un pol de dreapta se va putea realiza, însă este încrezător că formaţiunea sa va obţine un scor bun la alegerile de anul viitor.
„Primul nostru aliat este cetăţeanul şi vrem să-l reprezentăm corect pe cetăţean. Evident că suntem deschişi la dialog şi cooperare cu actori din societatea civilă, cu cetăţeni şi formaţiuni politice cu care putem identifica puncte comune de sprijin. Printre actorii politici cu care suntem în dialog şi cooperare sunt cei de la USR în primul rând, cu care la nivel parlamentar avem o colaborare foarte apropiată. De asemenea, am avut un dialog şi suntem în anumite relaţii cu cei de la PMP. Acum, că se va face, cum se va face, ce soi, rămâne să stabilim. Nu-mi place să vorbim despre un subiect despre care nu sunt convins sută la sută că se va putea. Noi suntem Forţa Dreptei şi vrem noi, ca Forţa Dreptei, să-i reprezentăm corect pe oameni”, a afirmat Ludovic Orban.
El a adăugat că nu are nicio îndoială că partidul său va obţine un scor bun la alegeri, în ciuda sondajelor de opinie făcute publice până acum, principalul obiectiv al formaţiunii politice fiind acela de a remotiva acea categorie de public dezamăgită să se implice din nou în viaţa publică.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei