Marcel Ciolacu acuză PNL că organizează ilegal congresul în care îşi alege şeful

de Cuget Liber Joi, 23 Septembrie 2021 397
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că organizarea Congresului PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deşi infectările cu SARS-CoV-2 au explodat, reprezintă un afront uriaş la adresa românilor.
„Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricţii tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect şi mai puţină încredere în guvernanţi”, a scris Marcel Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.
El a adăugat că, anul trecut, PSD a organizat congres online în pandemie şi a făcut eforturi uriaşe să respecte toate prevederile legale.
„Am redus masiv numărul de delegaţi; am folosit mai multe spaţii interioare şi exterioare din ţară conectate prin internet; am stat mai puţin de 20 de persoane în aceeaşi sală. Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată ţara. În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18,00 sau 20,00, iar Cîţu, Orban, Gorghiu şi Rareş Bogdan au un singur gând - cum să numere voturile. Restul ţării a reînceput să numere zilnic morţii de COVID”, a adăugat Marcel Ciolacu. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei