Marcel Ciolacu: "Nu am nici cea mai mică problemă să fiu prim-ministru"

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 31 Mai 2022 335
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că nu are nici cea mai mică problemă să ocupe din 2023 funcţia de premier al României, în cazul în care colegii de partid vor decide acest lucru.
„Dacă colegii mei vor decide ca eu să fiu primul-ministru al României, nu am nici cea mai mică problemă. Avem un acord politic. Nu ştiu dacă voi fi eu. Repet, dacă colegii mei vor decide ca eu să fie primul-ministru atunci. Voi accepta această provocare în cazul în care colegii vor. De aceea mă şi bucură această discuţie aproape zilnică cu primul-ministru în funcţie, Nicolae Ciucă. Şi presupun că, şi după ce se va face această rotaţie, acea discuţie şi abordare va rămâne în continuare”, a declarat liderul social-democraţilor, duminică, într-o emisiune la Prima TV.
Întrebat dacă există posibilitatea ca PSD să îl susţină pe actualul premier Nicolae Ciucă şi din 2023, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu, avem un acord politic. Dacă nu ar fi fost preşedintele PNL, este posibil să fi avut această discuţie. În acest moment este exclus ca PSD să nu vină cu primul-ministru în anul 2023”.

În ceea ce priveşte posibilitatea de a candida pentru funcţia de preşedinte al României la viitoarele alegeri, Marcel Ciolacu a susţinut că nu a luat o astfel de decizie şi că nu s-a gândit la acest lucru foarte bine.

Taguri

Comentează știrea

fani
31 mai 2022
hotia

Noi vom avea cea mai mare problema ,insa, daca nimeresti ciolanul asta !

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei