Maria Stavrositu, ținută în șah de Blaga

de Carmen MOCANU Marţi, 16 Octombrie 2012 491
Situația privind candidatura deputatului PDL Maria Stavrositu rămâne incertă. Deși, în mod normal, în cursul zilei de ieri, conducerea centrală a PDL trebuia să ia în discuție propunerile de candidaturi pentru alegerile parlamentare din decembrie care vizează județul Constanța, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Mai exact, așa cum era planificat, Biroul Permanent Național al PDL s-a reunit la București, însă nu s-a mai luat în discuție situația de la Constanța.
"Întâlnirea a avut loc dar, în lipsa președintelui Vasile Blaga care se află la înmormântarea soacrei, nu s-a mai discutat nimic despre situația de la Constanța", a declarat Maria Stavrositu.
După cum deja se știe, Biroul Permanent Județean al PDL Constanța a votat împotriva unei noi can-didaturi a deputatului Maria Stavrositu. Cu toate acestea, ea a formulat contestație la centru deoarece în BPN al PDL se stabilise ca actualii parlamentarii să candideze în colegiile în care au câștigat deja un mandat.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla deoarece Maria Stavrositu a anunțat deja că va candida pentru un nou mandat, în ciuda colegilor de partid care au votat împotrivă. Astfel, este posibil ca Maria Stavrositu să candideze independent, dacă nu cumva, în cele din urmă va accepta propunerea celor de la Partidul Poporului Dan Diaconescu de a se alătura proiectului lor.  

Taguri

Comentează știrea

Hanibal
16 octombrie 2012
soacra si politica

Tot de neamuri (suspuse) depinde soarta noastra. Pana si capitalismul romanesc este unul " de cumetrie".Soarta dnei Stavrositu a depins de decesul soacrei lui Blaga.Acestuia numai de cei de la Constanta si a partidului nu i-a ars.Ce te joci? Nu oricine are norocul sa aiba o soacra decedata taman la momentul potrivit. Ca putea sa amane sedinta,este alta treaba.Noroc cu soacra. Desi candidatura ca independent ar fi o solutie,costurile mari si sansele mici datorate Legii electorale, ar trebui s-o determine pe dna Stavrositu sa candideze cu PPDD.La urma urmei,obiectivul principal al ARD este sa castige alegerile,asa ca nu e de neglijat nici o contributie pentru realizarea acestui obiectiv.Regretabil ca PDL Constanta sacrifica un parlamentar tanar si cu ceva experienta castigata pentru a permite patruderea in Parlament a unora deja cunoscuti ca niste cai breji.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei