Mișcarea Populară a finalizat lista de semnături pentru înființarea partidului

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 15 Iunie 2013 125
Urmare a consultării aderenților Fundației Mișcarea Populară, care în proporție de peste 58% au optat pentru crearea Partidului Mișcarea Populară ca braț politic al fundației, filiala Constanța a solicitat primăriei aprobarea amplasării a cinci corturi pentru strângerea de semnături în perioada 6 - 16 iunie 2013.  
Aprobarea amplasării corturilor a fost eliberată pe 13 iunie, cu trei zile înainte de expirarea intervalului solicitat,ceea ce i-a nemulțumit pe cei de la Mișcarea Populară. 
Pe de altă parte, cei de la Filiala Constanța a Fundației Mișcarea Populară au reușit să finalizeze cu succes strângerea de semnături pentru înființarea partidului. 
"Cunoscând practicile reprezentanților autorităților locale și așteptându-ne la astfel de șicane, am colectat semnăturile la sediul din Bulevardul Mamaia nr. 213, dar și prin intermediul aderenților din întregul județ. Ne face astăzi plăcere să aducem la cunoștința opiniei publice faptul că filiala Constanța a fundației a beneficiat de entuziasmul și dorința de schimbare ale simpatizanților de dreapta, care au dorit cu tărie să se înscrie ca membri fondatori în Partidul Mișcarea Populară", se spune într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții Fundației Mișcarea Populară.
Taguri

Comentează știrea

admirator
15 iunie 2013
bafta!

sper sa casatigati alegerile viitoare!

Solo
15 iunie 2013
Maneaua populicara...

O clica ce manelizeaza PDL-ul si atrage impuritati in cercul ei,ca o amiba. Asa ceva e oribil pentru tarile civilizate insa perfect normal pentru cele ruinate moral ca Romania. Tara sufera de un soi de furunculoza politica. Apar tot felul de bube purulente cu denumiri ciudate si infecteaza mintile obosite si inculte ale multor blegomani,dar asta e...Poate peste macar doua-trei sute de ani,vom fi si noi ca Germania si germanii de acum,din zilele noastre....

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei