Munţi de gunoaie la Cumpăna. Primarul Mariana Gâju avertizează că va da drumul la amenzi

de Mircea GHIȚĂ Luni, 11 Aprilie 2022 359
Comuna Cumpăna este una dintre cele mai curate localităţi din judeţul Dobrogea, însă chiar şi aşa există locuitori care aruncă deşeuri la voia întâmplării. Administraţia locală a făcut mai multe sesizări şi a încercat să igienizeze comuna.
În weekendul care tocmai a trecut s-au găsit munţi de gunoaie într-o zonă a comunei Cumpăna, astfel că primarul Mariana Gâju a ţinut să facă o serie de precizări.
„Stimați locuitori ai comunei Cumpăna, revenim insistent cu rugămintea adresată dumneavoastră de a nu arunca gunoaie în locuri nepermise și de a sesiza orice astfel de acțiune ilegală! Sâmbătă s-au găsit munți de gunoaie aruncate la voia întâmplării, în zone în care s-a făcut recent, igienizare. Suntem siguri că și dumneavoastră, la fel ca și noi, doriți să avem o comună curată în adevăratul sens al cuvântului, dar pentru a transforma această dorință în realitate, mai întâi de toate, trebuie să fim oameni, să fim uniți și înțelegători! Persoanele care vor fi surprinse aruncând gunoaie în locuri nepermise vor primi sancțiuni conform prevederilor legale”, a anunţat Mariana Gâju.

Taguri

Comentează știrea

fani
11 aprilie 2022
educatie

Cei care produc aceste gunoaie sunt si cei care aleg gunoaiele sa conduca tara

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei