Nicolae Ciucă, mesaj de Crăciun: "Împreună să avem încredere în viitor"

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 3042
Premierul Nicolae Ciucă îi îndeamnă pe români, în mesajul transmis de Crăciun, să aibă încredere în viitor, potrivit Antena3

"Cred în puterea faptelor bune de a alina în momentele de cumpănă și de a schimba vieți în bine", spune Nicolae Ciucă.

"Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos ne oferă, în aceste zile, toată bucuria momentelor petrecute împreună cu familia și toți cei dragi, cu farmecul de neegalat al vechilor tradiții de Crăciun și cu sentimentul că toți putem fi mai buni în relația cu cei din jur.
Tuturor românilor le doresc să fie sănătoși și să se bucure de ceea ce au realizat până acum în plan personal, iar împreună să avem încredere în viitor", spune premierul Nicolae Ciucă în mesajul său către români, cu prilejul Crăciunului.

Şeful Guvernului adaugă că el crede în puterea faptelor bune de a alina în momentele de cumpănă și de a schimba vieți în bine.
"Generozitatea, solidaritatea și empatia sunt adânc impregnate în gena poporului român și cred că acest lucru trebuie să se reflecte nu doar la nivel interuman, ci și la nivelul întregii societăți, prin susținerea acelor idei care oferă șanse egale tuturor.
Sărbătoarea Crăciunului este un prilej bun să le mulțumesc celor care, într-un moment sau altul, au dat dovadă de grijă creștinească față de semeni. Să ne bucurăm de acest Crăciun și să dăruim la rândul nostru bucurie!
Crăciun fericit, dragi români, dumneavoastră și tuturor celor care marchează astăzi această frumoasă sărbătoare creștină!", încheie premierul Ciucă.  

Taguri

Comentează știrea

Tot Ei
24 decembrie 2022
Erorile neamului vanzator

N-avem încredere în "vrajitor"!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei