Nicolae Ciucă: "Trecem printr-o situaţie deosebit de complicată, i-aş spune critică"

de Mircea GHIȚĂ Joi, 09 Mai 2024 412
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, miercuri, că România trece printr-o situaţie deosebit de complicată şi este nevoie de adaptarea strategiilor de ţară, menţionând, în acest sens, măsuri referitoare la apărare pentru asigurarea siguranţei cetăţenilor şi schimbările climatice.
„Trecem printr-o situaţie deosebit de complicată, i-aş spune critică. Pentru asta avem nevoie să ne adaptăm strategiile de ţară, pentru asta avem nevoie să ne agregăm la temele importante europene, proiecte de programe de finanţare. Nu am să revin la ele pentru că le-au spus colegii mei foarte bine. Aici vorbim de acele teme importante care se referă la cum modernizăm şi ce măsuri luăm pentru apărare, astfel încât să asigurăm tot ceea ce ţine de siguranţa cetăţenilor, cum facem faţă schimbărilor climatice astfel încât să rămânem competitivi şi să dobândim în continuare succes economic”, a afirmat Ciucă, la Conferinţa regională „Europa în fiecare localitate”, organizată de TNL Bucureşti.
El a menţionat că trebuie păstrate valorile, democraţia, spiritul european pentru unitate în diversitate, menţionând că teme importante sunt şi legătura dintre generaţii şi îmbinarea tradiţiei cu progresul.
Nicolae Ciucă le-a spus tinerilor liberali că reprezintă prima generaţie care s-a născut în libertate, a trecut printr-o pandemie globală şi care intră direct în contact cu inteligenţa artificială. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei