Gheorghe Flutur: "Noul partid va intra de urgență în campanie electorală"

de Carmen MOCANU Luni, 28 Iulie 2014 92
Secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că noul partid de centru-dreapta constituit sâmbătă va avea o foaie de parcurs precisă în perioada următoare, iar până la alegerile prezidențiale va fi o organizare pe minute și pe ore.
"Acest nou partid va avea o foaie de parcurs foarte precisă în perioada următoare. Suntem conștienți că au mai rămas 104 zile până la alegerile prezidențiale și vom avea, în următoarele 15 săptămâni, o organizare pe minute și pe ore", a spus Flutur.
El a subliniat că se impune intrarea de urgență în campanie a tuturor structurilor din teritoriu, menționând că noul partid adună peste 1.500 de primari, aproape jumătate din președinții de consilii județene și de aleși locali.
"Acest partid are nuclee puternice în fiecare localitate din țară care, împreună și bine coordonate, vor fi mai eficiente. Va trebui, imediat după desemnarea candidatului unic, să începem campania de strângere de semnături, dar și acțiunile specifice de precampanie și campanie pentru că am convingerea că noul partid va da viitorul președinte al României și va contribui decisiv la modernizarea țării în următorii zece ani", a adăugat Gheorghe Flutur.
Reprezentanții PDL și ai PNL au aprobat, sâmbătă, în unanimitate, într-un congres comun, protocolul de fuziune prin contopire dintre PDL și PNL și statutul noului partid. 
Taguri

Comentează știrea

Da ?
28 iulie 2014
Poate...

... va intra la ... urgență !

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei