Olandezii au oferit consultanță pentru dezvoltarea parcului industrial din Medgidia

de Carmen MOCANU Vineri, 09 Mai 2014 188
Reprezentanții Primăriei Municipiului Medgidia au finalizat proiectul "Aplicarea instrumentului de politici manageriale", desfășurat la Medgidia în perioada 5 - 9 mai.
Potrivit primarului Marian Iordache, pe toată durata proiectului la Medgidia a fost prezentă o comisie formată dintr-un delegat al Guvernului Olandei, un delegat al companiei BMC Management Internațional și președintele Asociației Administratorilor Publici din România, Marian Florea.
"În cadrul acestui program, administrația publică din Medgidia a primit consultanță gratuită de la membrii delegației cu privire la dezvoltarea parcului industrial din Medgidia. Oaspeții au fost informați cu privire la avantajele poziției geografice a parcului industrial, proximitatea față de toate rețelele de transport, precum și față de surse importante de producere a energiei. Comisia formată la nivelul Primăriei Municipiului Medgidia a lucrat alături de delegați pentru a duce la bun sfârșit obiectivele proiectului, mai exact îmbunătățirea guvernării și a procesului de luare a deciziilor, consolidarea cadrului financiar și politic în contextul responsabilizării față de cetățeni, precum și îmbunătățirea eficacității organizaționale", a spus primarul Marian Iordache. 
Taguri

Comentează știrea

Gogu
9 mai 2014
Consultanta ?

Ce consultanta dna Carmen ? Aia din Olanda vorbeau la surzi ! Știți cine a fost din partea noastră ? Unu Mirica ,care l -a furat de vaci pe Busu si l-a scăpat frasu militianu. Altu Păun care se impauneaza cu facultatea făcută la Chișinău,înainte selecta semințele la siloz. Cel mai important unu Radu,fiul agramat al celui care face garduri la scoli(pe bani mulți) si șef la poliția locală. Astia n-au nici legătura cu limbile străine si nici cunoștințe despre parc. Noi cei care lucram pe subiect am fost pusi la colț. Olandezii lucrau toată ziua,iar competentii noștri plecau la prânz,sa mănânce si sa se odihneasca.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei