Patrule mixte împotriva hoților de fier vechi, la Mangalia

de Carmen MOCANU Luni, 11 Februarie 2013 182
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a avut, astăzi, o întâlnire cu reprezentanții Poliției Naționale, Poliției Locale și cei ai Jandarmeriei pentru a discuta despre măsurile de stopare a furturilor de fier vechi, pe teritoriul administrativ al localității. Ca urmare a creșterii numărului acestui gen de infracțiuni, comise atât în oraș, cât și în stațiuni, s-a stabilit înființarea unor patrule mixte, cu scopul de a preîntâmpina și descuraja  furturile de fier vechi. 

Echipajele vor fi formate din reprezentanți ai Poliției Naționale, polițiști locali și jandarmi, care vor patrula în Mangalia și stațiuni, pe zone de competențe, în baza unui plan de măsuri specifice acestei activități. Primarul Mangaliei face apel la cetățenii orașului să nu fie îngăduitori cu rău-făcătorii și să aducă la cunoștința organelor competente orice formă de încălcare a legii, pe raza municipiului. 
"Nu voi tolera acțiunile acelor cetățeni ai orașului care nu ne fac deloc cinste și săvârșesc tot felul de fărădelegi, în loc să muncească. În timp ce alți concitadini își câștigă existența în mod cinstit, această categorie de oameni sfidează orice normă a moralității și bunului simț", a precizat edilul Cristian Radu. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei