PDL a decis BOICOTAREA REFERENDUMULUI: Alegătorii să NU meargă la vot

de Carmen MOCANU Marţi, 24 Iulie 2012 518
Colegiul Director al PDL a decis, în urmă cu puțin timp, să boicoteze referendumul privind demiterea președintelui Traian Băsescu, urmând să-și îndemne alegătorii să nu participe la vot.
Strategia PDL a fost conturată în ultimele zile, însă decizia formală a fost luată astăzi.
Printre argumentele democrat-liberalilor pentru îndemnul la neprezentarea la urne se numără riscul fraudării rezultatelor referendumului, ilegalitatea procedurii de suspendare din funcție a lui Traian Băsescu, dar și legitimarea acțiunilor USL de a "pune în pericol" statul de drept.
Taguri

Comentează știrea

Vasile Blaga
24 iulie 2012
Ne este frica de popor

Nu vrem sa raspundem in fata poporului, ne este frica de popor In 2004 si in 2009 am ajuns la putere datorita poporului roman si acuma ne lepadam de el !!! Da-l incolo de popor si democratie, acuma cand o ducem si noi PD-L-ul bine sa dam explicatii pentru greselile noastre ??? Bineinteles ca nu, fiindca ne este teama de popor !!! Vasile Blaga

Colonelul Robert Turcescu
24 iulie 2012
Blaga ne dicteaza, poporul executa

Popor sa nu cumva sa participati la referendum ca va mananca Bau Bau, noi aici in Romania nu e democratie ci dictatura, ce spune PDL e lege, NU MERGETI LA VOT !!! De acu, inainte PDL-ul este singurul partid stat, nu mai alegem presedinte si niciun parlamentar fiiindca nu stiti cum sa votati !!!! Veti vota numai cand va dicteaza PDL sa votati, altfel incalcati legea si ne suparati !!!

Titi
24 iulie 2012
Mare Atentie

Feriti-va de indivizii Pufleanu Enache ( Dan Enache ) și Marilena Pufleanu si de tot ce au ei la vanzare pt ca au incercat de mai multe ori sa vanda proprietati cu acte false - de proprietate sau procuri - motiv pt care sunt cercetati in foarte multe dosare penale. Ei stiu ca pot fi arestati in orice moment si nu mai a ce pierde. Dau tzepe financiare, nu le dati imprumut banii ca nu`i mai vedeti.Au adresa de domiciliu in Constanta pe strada Tepes Voda nr.17 si poseda un MBW seria 5 / an 2006 -2008 / CT 68 STL

ion
24 iulie 2012
Asta a pus capac !

Initial nu as fi vrut sa merg la vot , asta in ideea ca toti sunt o apa si-un pamant , dar acum mi-am dat seama ca cineva n-are nici-o treaba cu vestita flacara a democratiei , deci.....MA DUC LA VOT SI PUN STAMPILA PE ''DA'' PENTRU DEMITERE ! SA VA FIE RUSINE !

MRU prost
24 iulie 2012
Vine colonelul MRU sa ne convinga sa NU MERGEM LA VOT

Cel mai vestit colonel de armata, mare UTC-ist in trecut, coloneul Mihai Razvan Ungureanu vine la Constanta sa ne convinga SA NU MERGEM LA VOT !!! Mai ramane sa vina si colonelul Robert Turcescu, dar maria sa, are ocupatii de propaganda la B1 !!! DECI ROMANI NU MERGETI LA VOT CA SE SUPARA COLONEII BASISTI PE NOI !!!

yorick
24 iulie 2012
Titlul articolului = un indemn parsiv

BRAVO CARMEN ! Vad ca "prestezi" in fiecare z pe aceiasi tema !. Se plateste bine ? Ne crezi prosti ?! Titlul articolului este un indemn nerusinat al unui ziarist ca romanii sa nu isi exercite dreptul denocratic si constitutional de a vota. Tie iti place cum suna ?! =" PDL a decis BOICOTAREA REFERENDUMULUI: Alegătorii să NU meargă la vot" -Pozitionarea titlului pe doua randuri distincte ca mesaj denota o mare parsivenie . .Ce inseamna pentru dumneata si pentru sefii dumitale deontologie de jurnalist ?! Probabil ca nimic dupa cum Romania nu mai inseamna nimic ptr.Basescu si PDL.

Răspuns la: Ne este frica de popor
Adăugat de : Vasile Blaga, 24 iulie 2012
Nu vrem sa raspundem in fata poporului, ne este frica de popor In 2004 si in 2009 am ajuns la putere datorita poporului roman si acuma ne lepadam...
titi
24 iulie 2012
un indemn corect

Bravo, Carmen ! Prestezi bine, meriti sa fii platita regeste. Nu te lua dupa toti uselistii idioti. :)

Răspuns la: Titlul articolului = un indemn parsiv
Adăugat de : yorick, 24 iulie 2012
BRAVO CARMEN ! Vad ca "prestezi" in fiecare z pe aceiasi tema !. Se plateste bine ? Ne crezi prosti ?! Titlul articolului este un indemn nerusinat...

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei