Petrecere cu muzică bună la "Zilele Recoltei" de la Medgidia

de Carmen MOCANU Vineri, 25 Octombrie 2013 163
Primăria și Consiliul Local Medgidia organizează în perioada 24-27 octombrie 2013, "Zilele Recoltei". Manifestarea promovează obiceiuri românești legate de acest anotimp și de Sărbătoarea Culesului, prin redarea unui spațiu tradițional, populat de producători din toată țara.
Întregul eveniment se va desfășura în Piațeta Decebal din centrul orașului unde vor fi am-plasate standuri, și zeci de expozanți vor oferi spre vânzare fructe și legume de sezon, brânzeturi, preparate tradiționale din carne, produse apicole și dulciuri de casă. De asemenea, de la eveniment nu vor lipsi nici producătorii de vin. Pe grătare vor sfârâi micii și pastrama, care se vor rumeni și vor delecta papilele gustative ale tuturor pofti-cioșilor.
Voia bună, specifică acestei sărbători, va fi întreținută de artiștii locali ai Casei de Cultură "I.N. Roman", care vor încânta publicul cu muzică de folclor în zilele de 26 - 27 octombrie 2013, în intervalul 11.00 - 13.30.
Pe scena special amplasată vor evolua patru ansambluri folclorice și anume: Pandelașul, Doina Dobrogei, Silișteanca și Castelanii precum și Gigi Luca, Aurel Sava, Iuliana Zlatov și Stela Trifan. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei