PMP votează Guvernul Cîțu. "Vrem ca țara să aibă un guvern stabil"

de Carmen MOCANU Miercuri, 04 Martie 2020 336
Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, ieri, că formațiunea politică pe care o reprezintă va vota învestirea Guvernului Cîțu pentru că România are nevoie de un guvern stabil în fața unor crize precum cea generată de coronavirus sau cea a migranților. 

"Partidul Mișcarea Populară este un partid responsabil, un partid serios și le-am transmis atât premierului desemnat, cât și domnului președinte Ludovic Orban că PMP-ul votează Guvernul Cîțu. Noi am votat și atunci când PNL-ul nu a dorit să votăm Cabinetul pe care l-a prezentat în Parlament și acum când sperăm să existe premize pentru a da țării un guvern stabil. România are nevoie astăzi de un guvern stabil. Ne menținem punctul de vedere că este dificil și riscant să adâncim această criză politică", a spus Eugen Tomac, la Digi24. 

El a adăugat că anticipatele nu sunt o soluție la ora actuală. 

"Uitați-vă ce se întâmplă în Europa, pe lângă criza coronavirus, ne mai paște încă o criză, criza migranților, de care România nu este ferită, și cred că este nevoie de foarte multă responsabilitate. Deci, mesajul nostru este de a da țării un guvern cât mai rapid și vom face ceea ce este important. Noi suntem și la bine, și la greu alături în acest proiect extrem de important", a mai explicat Eugen Tomac. 

Întrebat dacă PMP votează Guvernul Cîțu pentru că nu dorește anticipate sau pentru că susține PNL, el a spus: "Votăm guvernul pentru că vrem ca țara să aibă un guvern stabil". 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei