PNL Mangalia a sesizat instituțiile statului pentru distribuirea unor materiale electorale ilegale

de Carmen MOCANU Vineri, 31 Mai 2024 768
PNL Mangalia a depus sesizări la instituțiile abilitate ale statului împotriva unui individ prins în flagrant, joi seară, în timp ce distribuia tipărituri ilegale, calomnioase la adresa primarului Radu Cristian. Persoana în cauză a fost surprinsă de către membrii echipei de campanie a PNL, pe strada Rozelor din localitate, în timp ce introducea broșuri ilegale în cutiile poștale de la blocuri. Chemați imediat la fața locului, polițiștii locali au urmat procedurile legale de legitimare și cercetare preliminară. Ulterior, a fost sesizată Poliția Națională pentru continuarea anchetei, în contextul distribuirii unor tipărituri fără însemnele legale obligatorii de identificare, pe durata campaniei electorale.
„Conform primelor declarații date de cel prins în flagrant, chiar la locul incidentului, acțiunea ilegală, denigratoare la adresa candidatului PNL, primar Radu Cristian, a fost premeditată de o grupare din PSD, controlată de Mohamed Murad, care pledează pentru o alianță cu acesta, în viitorul Consiliu Local. Pe această cale, ne exprimăm dezamăgirea față de practicarea acestor metode josnice de campanie electorală negativă, dar mai ales atragem atenția asupra riscului de creștere a extremismului, pe fondul disputelor interne și a jocurilor de culise din interiorul PSD Mangalia, cu câteva zile înaintea alegerilor.
De aceea, îndemnăm locuitorii orașului nostru să mergem mai departe cu o echipă stabilă și serioasă de consilieri locali PNL, condusă de președintele partidului, primarul Radu Cristian”, a transmis Biroul de Presă al Partidului Naţional Liberal Constanţa. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei