Crin Antonescu: "PNL nu are în vedere nicio fuziune în perioada următoare"

de Carmen MOCANU Marţi, 01 Aprilie 2014 126
PNL nu are în vedere, în următoarea perioadă, realizarea unei fuziuni cu PDL sau cu un alt partid, a afirmat liderul liberalilor, Crin Antonescu. 
"Nu avem în strategia noastră, nu avem în planurile noastre pentru viitorul imediat niciun fel de fuziune. Viitorul imediat, având în vedere că timpul nostru e marcat de alegeri, înseamnă până la prezidențiale", a precizat Antonescu. 
În opinia sa, afirmațiile senatorului liberal Teodor Atanasiu referitoare la posibilitatea unei fuziuni a PDL cu PNL au fost determinate, cel mai probabil, de buna colaborare pe care cele două partide o au în județul Alba. Teodor Atanasiu a afirmat, în urmă cu două zile, că speră ca după europarlamentare democrat-liberalii să înțeleagă că trebuie să fuzioneze cu PNL, pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. 
"După rezultatul de la europarlamentare, eu sper ca cei de la PDL, care s-au delimitat frumos de Traian Băsescu, să înțeleagă că trebuie să vină alături de PNL într-o fuziune, ca să își mențină aleșii locali și parla-mentarii și pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. Fiindcă altfel o să continue hemoragia la ei", a afirmat senatorul liberal.

Taguri

Comentează știrea

Bașpunar
5 aprilie 2014
Ciuma roșie - minciună, manipulare și dezinformare.

Ponta a invatat de la... Adrian Nastase! Feriti-vă de măgăruși și ciuma roșie (PSD-UNPR-PC), susținuți de televiziunile lui Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță! D-l Crin Antonescu a fost "sfătuit" să iasă de la guvernare de ciuma roșie (PSD-UNPR-PC). Trebuie să înceteze minciuna, dezinformarea și manipularea tov. Victor Ponta , tov. Dragnea și a ciumei roșii (PSD-UNPR-PC)! prin sondaje Politica "attack dog" (câine de atac) de a irita, de a băga bățul prin gard, a ciumei roșii (PSD-UNPR-PC) nu poate păcali decat pe proști… P.N.L. și d-l Crin Antonescu au dat dovadă de unitate, verticalitate, corectitudine și onestitate. Sper să-i țină! P.S. A mai fost unul care credea ca poate guverna doar pentru baronii P.S.D., sustinut de trădători, oportuniști, fripturiști și traseiști politici. Momentan e blogger la Jilava. Ciuma roșie (PSD-UNPR-PC) atrage muștele ca bălegarul! Să vă fie rușine!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei