"Ponta nu are nicio șansă să câștige Președinția. Stânga nu poate bate dreapta unită"

de Carmen MOCANU Miercuri, 23 Aprilie 2014 94
Președintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că premierul Victor Ponta nu are nicio șansă să ajungă președintele României, pentru că stânga, singură, nu va putea bate dreapta, dacă dreapta este destul de înțeleaptă să se unească. 

"Sincer, cred că nu are nicio șansă să ajungă președintele României, pentru că stânga, singură, nu va putea să bată dreapta, dacă dreapta este sufiecient de înțeleaptă să se unească", a declarat șeful statului la Adevărul Live.

Președintele a spus că nu îi dă nicio șansă lui Victor Pontapentru că "acum, dacă punem cifrele partidelor care se revendică de dreapta și centru-dreapta, cu cifrele socialiștilor, USD, constatăm că procentul cumulat al procentelor de dreapta este mai mare". 

"Ponta nu va putea vorbi credibil de două lucruri fundamentale, în care cel puțin unul este extrem de important pentru România. Nu va putea vorbi credibil de lupta anticorupție, pentru că el este apărătorul mafiilor locale și al baronetului, și Ponta nu va putea vorbi credibil de creare de locuri de muncă pentru tineri", a mai afirmat șeful statului, citat de Mediafax.


Taguri

Comentează știrea

vasile
23 aprilie 2014
Basescu

SUNT LUCRURI DE CARE AI VORBIT 10 ANI ,DAR NU LE-AI FACUT NICIODATA. CINE SA TE MAI CREADA?

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei