Predoiu: PSD să oprească inițiativele legate de conflictul de interese

de Ana FULAȘ IONESCU Marţi, 26 Mai 2015 71
Cătălin Predoiu, prim-vicepreședintele PNL susține că modificările la Codul penal cu privire la dezincriminarea conflictului de interese trebuiau respinse astăzi de Comisia juridică a Camerei Deputaților. El solicită PSD să "oprească seria de inițiative legislative prin care încearcă să distrugă mecanismele legislative sau instituționale anticorupție".

"Proiectul de modificare a Codului penal prin care PSD încearcă dezincriminarea conflictului de interese este o tentativă de legalizare a furtului din bani publici, adică din buzunarul fiecăruia dintre noi", afirmă Predoiu,potrivit Agerpres. Liderul PNL subliniază că amânarea în Comisia juridică Camerei Deputaaților a discuției privind dezincriminarea conflictului de interese nu este o rezolvare.
Potrivit lui Predoiu, "PSD ar trebui să oprească seria de inițiative legislative prin care încearcă să distrugă mecanismele legislative sau instituționale anticorupție atât de apreciate de români și prietenii României de la Bruxelles sau Washington". "Cum însă singura responsabilitate a mafiei este hoția, e sigur că PSD va continua pe același drum", declară liderul liberal.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei