Predoiu vede unificarea dreptei cu PNL fără Antonescu

de Carmen MOCANU Miercuri, 06 Noiembrie 2013 70
Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu consideră că PNL poate fi foarte interesant în perspectiva unui proiect de unificare a dreptei, dacă revine la politici de dreapta și dacă își schimbă conducerea, în timp ce Gheorghe Falcă îi consideră pe liberali ''frecventabili'', dacă intră în opoziție.

''Nu există negocieri cu PNL în acest moment, nu considerăm PNL în acest moment un partid pe dreapta, sub conducerea lui Crin Antonescu, PNL e un partid de stânga și o dovedește în fiecare zi. (...) Ceea ce face USL astăzi e să impună politici de stânga, o fac pentru că nu au alt orizont cultural-politic, nu înțeleg altceva decât să taxeze. Acum, în acest moment, PNL nu poate fi considerat un partid de dreapta, deci nu poate fi luat în discuție atunci când vorbim de unificare. Ce se întâmplă în perspectivă cu PNL poate fi foarte interesant dacă el revine la politici de dreapta, dacă își schimbă conducerea, dacă își asumă o serie de valori de dreapta'', a declarat marți Cătălin Predoiu, citat de Agerpres. 

La rândul său, Gheorghe Falcă, înscris și el în cursa internă din PDL pentru desemnarea prezidențiabilului, a susținut că este necesară unificarea dreptei până la europarlamentare și că trebuie făcută o diferență între poziția liberalilor ca partid și electoratul liberal. Acesta a spus că inclusiv în alegerile prezidențiale din 2009 s-a dovedit că poziția politică a PNL nu este aceeași cu a electoratului formațiunii.


Taguri

Comentează știrea

hermes birkin original fake
20 noiembrie 2013
hermes birkin original fake

hermes top quality replica Stiri Politică : Predoiu vede unificarea dreptei cu PNL fără Antonescu | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes birkin original fake http://www.darmei.com/replica-hermes-purse.html

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei